November 2010

25.11.2010: Maandelijkse bijeenkomst

Onderwerp : "Jaarvergadering"

Om het werkjaar van 2010 af te sluiten organiseerden we naar traditie weer onze jaarlijkse feestvergadering. Ook dit jaar kwamen we samen in feestzaal 'New Chevaljee' te Lanaken. Na een openingswoordje door Jean Maenen, voorzitter van de KGOSSU, stelde Liliane Sistermans haar powerpointverslag voor van onze daguitstap naar het Kasteel van Modave en de site Val-Saint-Lambert. Een verslag met een mooi overzicht van deze prachtige dag.

Na een tussenpauze en een welkom aan het adres van Marjon, de dienstdoende gids van onze achtdaagse uitstap, kregen we dan het powerpointverslag te zien van onze reis naar Porec in KroatiŽ en dit van de hand van Put Simone. Dit werd weer een reis om nooit te vergeten. Zelfs diegenen die niet mee op reis gingen kregen een duidelijk beeld van zowel de reis, de uitstappen als de onvergetelijke gezelligheid van deze groepsreis.

Na deze voorstelling kon iedereen genieten van een smakelijk koud buffet en genoten we allemaal samen van een aangename en vriendschappelijk avond. Een mooie afsluiter van weer een fantastisch K.G.O.S.S.U.-jaar !